محل تبلیغات شما
ســــــــــــــــــــــــــــــــلام

میدونم که کلی تنبل شدم ودیر به دیر مینویسم هردفعه هم قول میدم که زود به زود بنویسم ولی نمیشه چطور بگم یه جور تنبلی خاص منو دربرگرفته که حس نوشتن نمیاد سراغم باوجوداینکه وب دوستان روهم میخونم ولی باز کامنت هم نمیزارم از همین جا باید بگم دوستان عذرمیخوام  تنبلی منوببخشید.(دوستان وبلاگی درهمه کارهای زنجیره مهربانی بیادتون هستم )

امسال برنامه صبحانه مدارس مث همه سالهای قبل انجام شد منتها امسال یه سری تفاوت ها با قبل داشتیم یه شرکت ساخت وساز دوسه ساله که غذای مدارس شبانه روزی رو عهده دار شده و خداروشکر از نظر غذا به دانش اموزان شبانه روزی میرسن .وامسال خبردارشدیم خیرهایی پیدا شدن که هرازچندگاهی صبحانه مدارس استثنایی و معلولین رو عهده دار میشن ومیدن .

ازدوسال پیش یه برنامه ریختم که برای مدارس شبانه روزی دختر که اکثر دانش اموزاشون از روستاهای دور ومحروم هستند لباس زیر وپد بهداشتی تهیه کنیم خب این دوسال خداروشکر طرح موفق بوده وبا استقبال زیادی روبرو شدیم

توجامعه ما هنوز ازمسائل ومشکلات ن نمیشه رک وراست حرف زد واقعیتش خیلی ازاین دانش اموزان تازه برای اولین بار هست که دچار عادت ماهانه میشن واطلاعات کافی درباره این عادت نه  ندارن وحتی خیلی ها لازم نمیدونن که لباس زیر رو بپوشند خب این یکی ازمشکلات جدی دانش اموزان خوابگاهی بوده با معاون هاو سرپرست خوابگاهها که حرف میزدم متوجه این موضوع شدم واین طرح رو ریختم که که خداروشکر تو دوسال گذشته وحتی امسال با استقبال دانش اموزان مواجه شد

متاسفانه دانش اموزان خوابگاهی از اوضاع مالی خوبی خونواده هاشون برخوردار نیستند و حتی تهیه پد بهداشتی براشون سخته با توجه به گرونی پد بهداشتی تو امسال

امسال برای مدارس استثنایی با همفکری ریس بهزیستی لباس گرم گرفتیم حدود 70دست لباس گرم گرفتیم که بین دانش اموزان تقسم شد برای حدود300دانش اموز دختر لباس زیروپد بهداشتی تهیه شد وتحویل داده شد و همچنین برای تعدادی معلول دختر هم لباس زیر وپد بهداشتی تخصیص داده شد 

باتوجه به گرونی و تورم امسال خیلی اذیت شدم کلی گشتم با کمک دوستان البته؛ تا تونستیم جنس خوب وبا قیمت مناسب تهیه کنیم ولی خداروشکر امسال هم مث همه سالهای قبل به خوبی برنامه اجرا شد و رضایت عمیق وگسترده ای رو درپیش داشتیم .عکس ومستندات همه اینکارها توبهزیستی شهرستان موجود هست

یه اعتقادی که من دارم اینه که نمیخام با انتشار عکس دانش اموزان به عزت نفس وغرور اونا لطمه یا صدمه ای وارد بشه برای همین نمیخوام عکسی از این دانش اموزها بزارم چراکه همه این کودکان شخصیت و غروردارندومن فکرمیکنم با انتشار عکس یه کودک که یه جفت کفش یا کتاب یاهرچیزی که بهش دادیم ظلم بزرگی به روح وروان اون کودک کردیم کودکان درسته کودک هستند اما میفهمند واین فهمیدن درد داره

1-اولین مدرسه استثنایی که رفتم تازه امسال بازشده بود 14شاگرد بیشتر نداشت گفتم قول بدین درس بخونید  قبول بشید جایزه خوب  بهتون میدم  یه پسربچه ریزنقش مو بور چشم رنگی خوشگلی که عقب موندگی خفیف داشت گوشه چادرم رو کشید خم شدم طرفش یواش درگوشم گفت نگاه کن  من مدادندارم نمیتونم قبول بشم

2- دومین مدرسه استثنایی که رفتم همون مدرسه ای هست که هرساله میرم وجای دنجی هست خلوت وارامش اونجا رو خیلی دوست دارم امسال یه معلم جدید اضافه کرده بودن و بعضی ازدانش اموزان قدیمی منو بیادشون بود ووجالب اینجا بود که چن نفرشون قول دادن خوب درس بخونن ولی جایزه شون این بودکه برا همکلاسی ودوستشون کفش بگیرم .(لازمه بگم که این کلاس اشکم رو دراورد ؟)

3- اینکه خواهش میکنم عاجزانه تقاضا میکنم میخواید به کسی کمک کنید اسم وعکس نذاریدشاید چیزی نگن چون محتاج هستن درمقابلتون سکوت میکنن ولی شما با عکس گرفتن ازاونا چیزی بنام غروز وعزت نفس رو دراونها میشکنید .

بهمن ماه برنامه بازارچه خیریه لقمه های مهربانی رو مث همه سالهای قبل داریم امید به خدا که باهم بتونیم این بازارچه رو برپاکنیم به نفع معلولین قطع نخاعی .

واینکه .

خدایا برای همه داشته هامون ازت ممنونیم برای همه لحظاتی که بودی چه وقت هایی که ما متوجه حضورت شدیم وچه وقت هایی که ما اینقدر غرق در دنیای دنی بودیم که حضورت رو حس نکردیم خدایا درهمه حال ممنون وسپاسگذاریم که هستی

گپ1123... و روزهایی که ایران سیاه پوشیده وچرازاندوه هست ...

جهنمی ترین رو ززندگی مشترک

گپ1122...ومهربان باشیم

رو ,دانش ,امسال ,یه ,اموزان ,مدارس ,دانش اموزان ,همه سالهای ,سالهای قبل ,شبانه روزی ,مث همه ,دانش اموزان خوابگاهی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دختر دی ماه